تاثیر موسیقی در کاهش وزن

 

موسیقی آرام و ملایم موجب خوش طعم تر و خوشمزه تر به نظر آمد غذا می شود. موسیقی یکی از اصلی ترین فاکتورها در درک طعم و مزه غذا باشد. در این مطلب از دنیای مد تاثیر موسیقی در کاهش وزن را پیگیری خواهیم کرد.


حس گرسنگی به دلیل نیاز سلول های بدن ایجاد می شود، اما اشتها بیشتر جنبه روانی دارد. سیستم کنترل اشتها پیچیده است، بجز تأثیر جامعه و محیط، ژن ها هم در کنترل اشتها نقش دارند. خیلی اوقات فردی که چندان گرسنه نیست با دیدن غذایی که به زیبایی تزیین شده میل به خوردن پیدا می‌کند. علت این قضیه عامل روحی است.

تأثیر موسیقی بر غذا خوردن

هوای پاک، ورزش، صدای طبیعت و موسیقی با تغذیه مرتبط است و در زمان صرف غذا می‌تواند طعم آن را بهتر کند. گوش دادن به موسیقی هنگام صرف غذا بر دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارد. شنیدن ترانه‌های تند باعث اضافه وزن و در مقابل گوش دادن به موسیقی آرام بخش (به ویژه کلاسیک) باعث طولانی شدن زمان صرف غذا می‌شود و دستگاه گوارش بهتر کار می‌کند. در ضمن آهنگ های پاپ هم زمان غذا خوردن را کوتاه تر می‌کند.

تاثیر موسیقی بر غذا خوردن

گوش دادن به موسیقی موجب می شود تا امواج مغزی در حالت آرامش و بدون استرس قرار بگیرند. ترشح هورمون شادی در مغز با شنیدن نواهای خوش، بیشتر می‌شود. پخش موسیقی آرام و گوش نواز موجب می شود تا پرزهای چشایی بهتر طعم غذا را درک کنند. استرس و خستگی اولین عامل در تغذیه نامناسب هستند.

تاثیر موسیقی بر کاهش وزن

صرف غذا در محیطی آرام در درک طعم غذا نیز تاثیر گذار است. روانشناسان توانسته اند تفاوت های معناداری از تاثیر موسیقی بر غذا خوردن و همچنین کاهش وزن در محیط های آرام را ثبت کنند. طبق تحقیقات تاثیر موسیقی موقع غذا خوردن باعث افزایش سرعت درمان بیماری در فرد می شود.

نظرات